Anlık Bildirim

LiquidSky ile bilgisayar oyunlarını mobile yansıtın

Akıllı telefonunuzda bir PC oyunu kalitesini yaşamanın hayalini kuruyorsanız LiquidSky bunu size sunmaya hazır. İyi bir ağ bağlantısı ile oyunlar mobil ekranınıza yansıtılıyor.

Son dönemde bilgisayar veya konsol oyunlarının belirli yöntemlerle televizyon ekranlarına veya mobil cihazlara getirildiğine sıkça şahit oluyoruz. Bunda elbette bulut bilişim altyapısının gelişiyor olmasının payı büyük. Sektöre şimdi LiquidSky adında yeni bir çözüm daha katılıyor.

 

Mobilden bağlantı

 

LiquidSky, masaüstü oyunları akıcı bir şekilde Android cihazlara yansıtmayı ve aynı yoğun tecrübeyi yaşatmayı amaçlıyor. IBM’in bulut altyapısını kullanan çözüm, aylık veya kullanım başına ücretlendirme ile kullanıcılara ulaşacak.

 

LiquidSky, abone olan kullanıcılara bir sanal Windows makinesi hazırlıyor. Kullanıcı bu makineye üye olduğu dağıtım kanallarından oyununu yüklüyor ve yansıtmaya başlıyor. Çözüm şu anda Android üzerinde beta sürecine başlamış durumda. Sırada Windows platformu var. İyi bir oyun tecrübesi için güçlü bir ağ bağlantısı tavsiye ediliyor. Zaten bu tür hizmetlerde kilit nokta akıcı bir ağ bağlantısı. Ayrıca bir kontrolcü de tavsiye ediliyor.

 

Çözüm için aylık olarak 19.99$ veya kullanım saatine göre değişen 9.99$-99.99$ arasında fiyat belirlenmiş. ABD, Kanada ve bazı Avrupa ülkelerinde ücretsiz ve reklamlı sürümler de olacak. Çözümün beta sürecine katılmak mümkün.

 
 

 

 

 

 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim