Anlık Bildirim

Vietnam'ın yerli otomobillerinin tasarımı ortaya çıktı

Vietnamlı üretici VinFast tarafından üretilecek yerli otomobillerin tasarımı Paris'teki tanıtım öncesi ortaya çıktı. Pininfarina imzası taşıyan sedan ve SUV modellerin tasarımı oldukça şık görünüyor.

Vietnam'ın yerli otomobillerinin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
 

Vietnam’ın ilk otomobil markası VinFast tarafından üretilecek araçların tasarımı ortaya çıktı. Pininfarina imzası taşıyan sedan ve SUV modellerin Paris Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz şubat ayında VinFast tarafından üretilecek otomobillerin tasarımı için bir oylama yapılmış, 62 binden fazla Vietnam vatandaşı İtalyan tasarım evi Pininfarina imzası taşıyan çizimleri seçmişti. Bunun üzerine tasarım evine çizimleri tamamlaması ve gelişim sürecini takip etmesi için yetki verilmişti. Yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıkan tasarımlar Vietnamlıları oldukça memnun edecek gibi görünüyor.

Premium model olarak nitelenen otomobillerin isimleri henüz açıklanmadı. Benzer tasarım anlayışını üzerinde barındıran araçların ön yüzünde ince farlar, ızgaranın merkezinde krom V amblemi ve geniş hava girişleri mevcut. Sedan modelin oldukça cömert aks mesafesi, uzun kaputu ve yatay gövde çizgileri ile göze çarptığını, SUV modelin de daha kaslı ve spor bir görünüme sahip olduğunu söylemek mümkün.

Teknik detayları henüz belli olmayan araçların ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda tamamen ortaya çıkması bekleniyor. Tanıtımın ardından iki araç da yıl bitmeden Vietnam’da satışa sunulacak. VinFast’in aynı zamanda elektrikli otomobil, otobüs ve scooter modelleri üzerinde çalıştığı da söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13597 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vinfast, pininfarina ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim