Anlık Bildirim

258 PS motoruyla yeni Volkswagen Amarok Aventura ve Türkiye fiyatı

Amarok model ailesini yeni versiyonlarla güncellemeye devam eden Volkswagen, eski versiyona göre 34 PS güç artışıyla ve yeni özelliklerle birlikte gelen yeni Amarok Aventura'yı satışa sundu.

amarok aventura fiyat
 

Türkiye ticari araç pazarının önemli temsilcilerinden biri olan Volkswagen, pick-up model ailesinin en güçlü seçeneği yeni Amarok Aventura’yı satışa sundu. Bir önceki versiyonundan 34 PS daha fazla güce sahip yeni Amarok Aventura, 258 PS gücündeki 3.0 litre V6 TDI motoruyla sınıfının en iddialı modellerinden biri olmaya aday.

Yeni Amarok Aventura, kaputunun altında yalnızca Amarok model ailesinde sunulan Volkswagen V6 motor bulunduruyor. 3.0 litre turbo dizel V6 motor, 258 PS güç üretirken 580 Nm tork sağlıyor. V6 motor, araca hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü kazandırıyor.

4MOTION sürekli 4 çeker sistemine sahip otomatik şanzıman, yeni Amarok Aventura’da standart olarak sunuluyor. 8 ileri otomatik şanzıman ile çalışan araç 100 km’de 8,4 litre birleşik yakıt tüketimi değeri veriyor. Son hızı 205 km/s olan yeni Amarok Aventura’nın 0’dan 100’e hızlanması için 7,6 saniyeye ihtiyaç duyduğu da verilen bilgiler arasında.

amarok aventura fiyat
 

Dış tasarımda dikkat çekici detaylar 

Canyon ve Highline donanım seviyelerinde opsiyonel olarak sunulan yeni Titanblack tavan kaplaması yeni Amarok Aventura’da standart listesinde bulunuyor. Bagaj boyunca uzanan gövde rengi sportif bar, 20 inç alüminyum alaşımlı jantlar, bagaj havuzu, elektrikli katlanabilir yan aynalar ve köşe aydınlatmalı ön sis farları yeni Aventura’nın dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Aydınlatmalı yan basamaklar da standart özellikler arasında bulunuyor.

Yeni Amarok Aventura’nın kabin tarafındaki 14 yöne ayarlı elektrikli sürücü ve ön yolcu koltuğunda ısıtma özelliği de bulunuyor. Isıtmalı ön cam fıskiyeleri, renkli yol bilgisayarı, direksiyon kenarlarında vites kumandası, paslanmaz çelik gaz/fren pedalı gibi standart donanımlar bulunan araçta sesli kontrol özelliğine ve 6.33 inç dokunmatik ekrana sahip bilgi eğlence sistemi bulunuyor. App Connect sayesinde telefondaki uygulamalar ekrandan kontrol edilebiliyor.

amarok aventura fiyat
 

Standart olarak sunulan İkincil Çarpışma Önleme Asistanı, olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenleyerek hızını 10 km/s’ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor. Her tekerlekte bulunan basınç sensöründen veri alarak çalışan lastik basınç görüntüleme sistemi de standart donanımlar arasında bulunuyor.

Volkswagen Amarok Aventura fiyatları şu şekilde;  

Amarok Aventura 3.0 V6 TDI 224 PS Otomatik 4x4

319.450 TL

Amarok Aventura 3.0 V6 TDI 258 PS Otomatik 4x4

331.450 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8668 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
volkswagen amarok, amarok aventura ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim