Anlık Bildirim

Western Digital, yeni My Passport Ultra Drive’ı duyurdu

Western Digital, My Passport adlı taşınabilir sürücü ailesini My Passport Ultra ile genişletti. My Passport Ultra; metal tasarımı, bulut ve sosyal medya tabanlı yedekleme özellikleri ile öne çıkıyor

Western Digital, My Passport Ultra Drive’ı duyurdu Tam Boyutta Gör
 

Veri depolama teknolojisinin önde gelen şirketlerinden Western Digital, MY Passport adındaki taşınabilir sürücü ailesini My Passport Ultra isimli yeni modeliyle genişletti. My Passport Ultra, daha önce ailede yer alan My Passport adlı taşınabilir depolama diskine göre tasarımsal, donanımsal ve yazılımsal anlamda yenilikler içeriyor. Depolama kapasitesi olarak 1 TB'dan 4 TB'a kadar seçenekler sunuluyor.
Önceki modele göre tasarım çizgileri korunurken malzeme kalitesinde iyileştirmeler yapılmış. Metalik ve mat kaplamalarla tasarlanan My Passport Ultra, siyah-gri veya beyaz-altın olmak üzere iki renk kombinasyonu halinde mevcut. Metalik gövde ve şık renk seçimleri sayesinde güzel bir görünüm elde edilmiş. My Passport Ultra sürücü avuç içine, cebe veya çantaya rahatlıkla sığabiliyor. Böylece kullanıcılar, nereye giderlerse gitsinler verilerini yanında taşıyabilecekler.

Sosyal Medya ve Bulut İçeriklerini Yedekleme 

My Passport Ultra, sahip olduğu yazılımsal özellikleri sayesinde kullanıcılar için ideal depolama çözümü olarak öne çıkıyor. WD Discovery yazılımıyla, Facebook ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarındaki içeriği her zamankinden daha kolay bir şekilde yedeklemeyi sağlıyor. Kullanıcılar, birkaç basit adımla, etiketlenen fotoğraflar ve videolar da dahil olmak üzere hesaplarındaki tüm içeriklerini sürücüye indirebiliyor. Ayrıca WD Discovery yazılımı, kullanıcıların bulut hizmetlerine depoladıkları dosyaların yerel bir kopyasını taşınabilir sürücüsünde tutma imkanı da sunuyor.

My Passport Ultra'nın veri yedekleme çözümleri de bulunuyor. WD Backup yazılımı sayesinde kullanıcıların bilgisayarlarındaki verileri sürücüye zaman ayarıyla direkt olarak otomatik yedekleme yapabilmesi sağlanıyor. Buna ek olarak My Passport Ultra sürücüsü, özel içeriğin güvenli kalmasına yardımcı olmak için 256-bit AES Donanım Şifrelemeli WD Security sabit yazılımı özelliğine de sahip. 

My Passport Ultra taşınabilir sürücü, üç yıllık garanti desteği ile satışa sunulacak. My Passport Ultra'nın satış fiyatı ise 1 TB için 79.99 dolar, 2 TB için 99.99 dolar, 3 TB için 129.99 dolar ve 4 TB için 139.99 dolar olarak belirlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim