Anlık Bildirim

WhatsApp, uygulama üzerinden para kazanabilmenin yolunu buldu

Günümüzün en popüler iletişim araçlarından olan WhatsApp'ın para kazanabilmek için yeni gelir modeli geliştirdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre platformun hedefinde şirket çalışanları var.
Sunduğu birbirinden fonksiyonel özellikler sayesinde kullanıcıların favorisi haline gelen WhatsApp, özellikle -19 milyar dolar karşılığında- Facebook tarafından satın alındıktan sonra köklü yeniliklere imza attı. Bunca zamandır gelir modelleri üzerinde deyim yerindeyse çok fazla kafa yormayan platform, nihayet uzun süredir beklenen hamlesini yapıyor.

Reuters’ta yer alan habere göre uygulamanın günlük yaşamın yanı sıra iş dünyasında da yoğun şekilde kullanıldığını belirten WhatsApp, şirketlerin kendi içerisinde ve müşterileriyle anında bağlantı kurmalarına yardımcı olacak sistem üzerinde çalışıyor. Cowlar isminde büyükbaş hayvanlar için akıllı takip kemeri üreten bir şirkette test edilen yeni sistem ile hem verimin artırılması hem de iş çevresinde kesintisiz iletişim sağlanması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Cowlar kurucusu Umer Ilyas, elde edilen veriler ışığında hazırlanan eylem önerilerini WhatsApp’ın yeni özelliği aracılığıyla tüm çiftçilere gönderdiklerini, üstelik Brezilya, Pakistan ve Hindistan ile sürekli bağlantı halinde kaldıklarını ifade etti. Edinilen bilgilere bakılırsa sistem henüz oldukça yenive geliştirilmesi gerekiyor. Bakalım WhatsApp tam olarak ne tür bir gelir modeliyle karşımıza çıkacak…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9168 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, para ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim