Anlık Bildirim

Wi-Fi'lı iPad-iPod Touch'a GPS yeteneği kazandırın: Bad Elf GPS Dongle

Wi-Fi'lı iPad-iPod Touch'a GPS yeteneği kazandırın: Bad Elf GPS Dongle Tam Boyutta Gör

Wi-Fi'lı iPad ya da iPod Touch kullanıp cihazınızın konum tespitinde yeterli olmadığını düşünüyorsanız, Bad Elf'in hazırladığı küçük bir aksesuar ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Bilindiği gibi sadece Wi-Fi'lı iCihazlar'da GPS yeteneği bulunmuyor, konum bilgisi sadece Wi-Fi ağlarından tespit ediliyor. Elbette bu da konum bilgisindeki hata oranını önemli derece arttırıyor. Bad Elf firması bu soruna geliştirdiği küçük GPS Dongle'ı ile çözüm buluyor.

Lightning Port ya da Dock üzerinden bağlanan Bad Elf GPS Dongle, iCihazınıza GPS & GLONASS yeteneği kazandırıyor. 66 kanal yüksek performansı WAAS sayesinde Dongle, enlem, boylam, yükselti tespiti ve konum takibi yapabiliyor. 2 saniye içerisinde uyduya kilitlenerek kullanıma hazır hale gelen Dongle,  2.5 metreden 16700 metreye kadar doğruluk sunarken; üzerindeki microUSB portu sayesinde cihazların şarj edilebilmesine de olanak sağlıyor.

Bad Elf'in sitesinden satın alınabilen GPS Dongle'ın Ligthing Port'lu modelinin satış fiyatı 130 dolar,  Dock Port'lu modelinin satış fiyatı ise 120 dolar olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim