Anlık Bildirim

Windows Phone yakın zamanda Android uygulamalarına izin verebilir

Windows Phone yakın zamanda Android uygulamalarına izin verebilir

Nokia'nın Microsoft tarafından satın alınmasından sonra bile Android işletim sistemli Nokia X akıllı telefonunun geliştirilmesine devam edilmesi akıllara bazı soru işaretlerini getirmişti. Yeni iddialar kafaları biraz daha karıştıracak gibi duruyor.

Firmaya yakın kaynaklar üst yönetici kadrosunun Windows ve Windows Phone ekosisteminde Android uygulamalarının çalıştırılması konusunu masaya yatırdığını iddia ediyor. Bu sayede Windows ekosistemlerine bir hareketlilik getirilebileceği düşünülüyor.

Yöneticilerin bir kısmı uygulama mağazalarında Android uygulamalarının listelenmesine sıcak bakarken, bazıları ise bunun Windows Phone ekosisteminin sonunu getireceğine inanıyor. Microsoft'un bu hamlesi ise 2015 yılından önce gelmeyecek. 

Android ekosistemindeki bir milyondan fazla uygulamanın Windows sistemlerine sunulması tüketici ilgisini artırabilir. Ancak aynı yolu BlackBerry de denemiş ve beklediği atılımı gerçekleştirememişti. Bu tür adımlar cesur olsa da mobil ekosistemlerin büyümesini ne yazık ki hızlandırmıyor.

Microsoft'tan konu ile ilgili resmi bir açıklama yok ancak bazı otoriteler firmanın şu anki ivmeyi koruduğu takdirde rakipleri ile aradaki farkı kapatabileceğini tahmin ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8917 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim