Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A1, Android 8.0 Oreo güncellemesi almaya başladı

Xiaomi verdiği sözü tutarak 2017 yılı sona ermeden önce Mi A1 için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm OTA üzerinden cihazlara ulaşmaya başladı.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bu yılın sonundan önce Mi A1 için Android 8.0 Oreo güncellemesi sunma sözü vermişti. Şirket bu sözünü zor da olsa tutarak, akıllı telefon için final Oreo güncellemesini yayınladı.
Güncelleme artık Mi Al sahiplerine havadan (OTA) otomatik olarak ulaşmaya başlamış durumda. Yeni sürüm kademeli olarak dağıtıldığı için tüm tüketicilere ulaşması birkaç gün alacak. Xiaomi resmi Twitter hesabı üzerinden "Yıla bir O ile son veriyoruz! #MiA1 kullanıcıları, uzun süredir beklediğiniz güncellemeyi kademeli olarak yayınlıyoruz. Android O'yu alabilmek için cihazınıza en son Aralık güncellemesini (7.12.19) yüklediğinizden emin olun" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Android Oreo önemli yeniliklerle geliyor

Güncellemenin boyutunun 1.107 MB olduğunu belirtelim. Şu an için elimizde yeni sürümün akıllı telefona hangi özellikleri getireceğini tam olarak belirten bir değişiklik listesi (changelog) yok. Ancak Mi Al kullanıcılarının bildirim noktaları, şifreler için otomatik doldurma, resim içinde resim desteği, daha hızlı önyükleme süreleri, yeni emojiler ve daha pek çok Oreo yenilikleriyle tanışacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim