Anlık Bildirim

Volkswagen'in piyasaya süreceği elektrikli otomobiller belli oluyor

Alman otomobil devi Volkswagen'in önümüzdeki yıllarda piyasada göreceğimiz elektrikli araç serisi yeni üyelerle genişliyor. Markanın iki yeni I.D. modeli için marka tescili yaptırdığı ortaya çıktı.
Volkswagen'in I.D. ailesini genişletmek için hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Alman otomobil üreticisi geçtiğimiz günlerde Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'ne (WIPO) başvurarak iki yeni model ismi daha tescil ettirdi.
Auto Guide'a göre Volkswagen, hem ‘I.D. Cruiser’ hem de ‘I.D. Freeler’ için ticari marka başvurusu yaptı. Ancak şu an için hangi araç türlerinde bu isimleri kullanacakları bilinmiyor. Crossover ve SUV'lara olan talep göz önüne alındığında, yeni ticari markalardan en az birin yeni bir crossover modelinde kullanılması sürpriz olmayacak. Ancak bu şu an için sadece bir tahmin.

VW üç adet elektrikli araç konsepti tanıttı

Eylül ayında da Volkswagen'in ‘I.D. Streetmate’ adlı ticari marka başvurusu yaptığı ortaya çıkmıştı. Alman otomobil devi I.D. hatchback, I.D. Crozz SUV ve I.D. Buzz minivan formunda üç I.D. kosepti tanıttı. Her üçü de tamamen elektrikli araç olarak tasarlandı ve markanın emisyon skandalı (dizelgate) sonrasında yeniden canlanmasında önemli bir rol oynayacaklar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim