Anlık Bildirim

Xiaomi Mi MIX 2s videoda gözüktü

Xiaomi Mi MIX 2s bu seferde video da ortaya çıktı. Neredeyse tüm detaylarına hakim olduğumuz telefon 12 saniyelik kısa bir videoda görüntülendi. Xiaomi Mi MIX 2s'in konuk olduğu video haberimizde.
Geçtiğimiz hafta Xiaomi Mi MIX 2s'in neredeyse tüm özellikleri sızdırılmıştı. Özellikleri ve çerçevesiz ekranıyla büyüleyen telefon Xiaomi Mi MIX 2s, bu seferde videoda ortaya çıktı. MWC 2018'de duyurulması beklenen telefonu, OnPhones isimli bir YouTube kanalı 12 saniyelik kısa bir videoda sergiledi. 
Apple, iPhone X'da çerçevesiz ekran tasarımına geçmesiyle birlikte yıllardır kullandığı Home butonundan vazgeçmek zorunda kaldı. Daha önce iki kere ana ekran butonuna tıklayarak arka planda en son çalıştırdığımız uygulamaları kapatabiliyorduk lakin Home butonu kalkınca eski alışkanlıklarımızı da rafa kaldırmak zorunda kaldık. Hal böyle olunca parmağımızı ekranın en altından yukarıya doğru sürükleyerek bu işi yapar olduk. Anlaşılan o ki Apple'ın bu hareketi Xiaomi'nin de hoşuna gitmiş. OnPhones tarafından paylaşılan videoda Mi MIX 2s'i kullanan kişi, son uygulamalar ekranına ulaşmak için tıpkı iPhone X'da olduğu gibi parmağını ekranın en altından yukarıya doğru sürüklüyor. Xiaomi, bu özelliği opsiyon olarak sunmuş olabilir zira Android eksosisteminden alışık olduğumuz sanal butonlarla da son uygulamalar ekranına ulaşabilmek mümkün.
Videodaki cihaz için kesin olarak Xiaomi Mi MIX 2s diyemiyoruz. Üst kısmını göremediğimiz cihazın alt tarafında çerçeve olmaması ve arka plandaki tema rengi, görüntülerin Xiaomi Mi MIX 2s olduğu kanısına varmamızı sağlıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14220 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mwc 2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim