Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi Pro 2 özellikleri sızdırıldı

Çift kamera kombinasyonunu alt seviyedeki tüketici kitlesine sunarak dikkat çeken Xiaomi Redmi Pro modelinin devamı pek çok yönden ilk nesilden farklılaşıyor.

Çift kamera kombinasyonunu alt seviyedeki tüketici kitlesine sunarak dikkat çeken Xiaomi Redmi Pro modelinin devamı için meraklı bekleyiş başladı. Xiaomi Redmi Pro 2 adını alması beklenen model pek çok yönden ilk nesilden farklılaşıyor.

Göz dolduran donanım

5.5 inçlik Full HD ekranını koruyan model farklı olarak AMOLED yerine LCD panel kullanıyor. Arka kısımda 13MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera dizilimi barındıran model yine 3GB RAM ile gelecek.

Yonga seti tarafında ise Snapdragon 660 ismi geçiyor. Aslında 4+4 şeklinde özelleştirilmiş çekirdekler barındıran Snapdragon 660 yonga seti bu modelin segmenti için biraz yüksek kaçıyor.

Xiaomi Mi Max 2 için de benzer iddialar ortaya atılmış ancak Snapdragon 625 yonga seti ile tanıtılmıştı. Bu bakımdan Redmi Pro 2 için de benzer bir yonga seti karşımıza çıkabilir. Bir ihtimal Snapdragon 660 yonga seti premium versiyon için geçerli olacaktır.

Bunun haricinde Xiaomi Redmi Pro 2 ne tür bir donanım barındırıyor şimdilik net değil. İlk nesil baz versiyon için 225$ fiyat etiketi çıkarmıştı. Üst versiyon ise 255$/299$ olmuştu. Redmi Pro 2 modelinde de benzer bir fiyatlandırma görebiliriz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim