Anlık Bildirim

Xiaomi'nin bükülebilir telefonu görüntülendi

Samsung, LG ve Lenovo'nun ardından bükülebilir telefon kervanına katılmaya hazırlanan yeni isim yenilikleriyle tanıdığımız Çin'in parlayan yıldızı Xiaomi. Video, yaklaşan tanıtım ve iddialar yazımızda
 Bükülebilir telefonlar kullanıcının ilgisini çekmekte oldukça başarılı ancak Samsung'un Edge serilerindeki sabit bükülmüş ekran haricinde Galaxy Round, LG G Flex gibi kısmen bükülebilir modelleri görmüştük. Şimdi ise Çin'in parlayan yıldızı Xiaomi'nin Mi Note 2 modelinde kullanacağı tahmin edilen ekran ile bükülebilir bir telefon üzerinde çalıştığı konuşuluyor.
 

İddialar, beklentiler, ortaya çıkan video 

Tam olarak ortaya ne çıkacağı bilinmese de bükülebilir veya en azından belirli bir bükülmeye bağlı hasarlara dayanıklı bir telefon tanıtılması bekleniyor.Bu modelin Xiaomi Mi Note 2 tanıtımında 2. bir model olarak tanıtılması da ihtimaller dahilinde.
Geçtiğimiz gün Çinli kaynaklarda ortaya çıkan aşağıdaki kısa videoda Xiaomi'nin MIUI arayüzünün 8. ve en güncel sürümüne sahip bir cihazın bükülebilir bir ekran üzerinden kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Xiaomi'nin Mi Note 2 modelini 25 Ekim'de tanıtması bekleniyor. Beklenen fiyat ise 4000Yuan(~600$).
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6573 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi mi note 2, bükülebilir ekran ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim