Anlık Bildirim

Yandex, navigasyon hizmetini ülkemizde kullanıma sunmaya hazırlanıyor

Yandex, navigasyon hizmetini ülkemizde kullanıma sunmaya hazırlanıyor

Ülkemizdeki tarihi çok eskiye uzanmasa da navigasyon sistemlerine giderek artan bir ilgi mevcut. Bu bakımdan sayısız navigasyon ürününü yanında, Google Maps, Apple Maps, Yandex Maps şeklinde mobil ve web tabanlı pek çok uygulama da sık kullanılanlar arasında. 

Bunların arasında ülkemize yatırım anlamında en çok hamleyi yapan şüphesiz Yandex. Rusya kaynaklı arama motoru Yandex bununla birlikte pek çok çevrimiçi hizmet sunuyor ve bunları da Türkçe diline çevirmiş durumda.

Uzun süredir bazı şehirlerde sokak görünümü ve anlık trafik bilgisi sağlayan ve tüm Türkiye için harita hizmet sunan Yandex, bu kez kapsamlı bir navigasyon uygulamasını ülkemizde kullanıma sunacak.

Firma tanıtım sayfasını yayına sokmuş durumda. Yandex.Navigasyon olarak adlandırılan hizmette sesli yol tarifleri, canlı trafik bilgileri, trafik yoğunluğuna göre alternatif rota sunma,  basit ve anlaşılır bir arayüz şeklinde pek çok önemli özellik bulunacak. Servis tüm şehirlerimizde en güncel haritaları sunacak. Yeni navigasyon servisinin kısa süre içerisinde yayınlanması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim