Anlık Bildirim

Yeni Game of Thrones kitabı diziye yetişmeyecek

Game of Thrones'un uyarlandığı kitap serisinin yaratıcısı olan George R.R. Martin, uzun süredir üzerinde çalıştığı altıncı kitabın, Nisan ayında başlayacak yeni sezona yetişmeyeceğini açıkladı.
 
Yeni Game of Thrones kitabı diziye yetişmeyecek
Tüm zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Game of Thrones'a kaynaklık eden fantastik kitap serisi Buz ve Ateşin Şarkısı bundan sonra dizinin arkasından gelecek. 7 kitaptan oluşacak serinin beşinci kitabı olan Ejderhaların Dansı, 2011'in Eylül ayında, yani dizi başlamadan 3 ay önce yayınlanmış olsa da, serinin merakla beklenen altıncı kitabı dizinin altıncı sezonuna yetişmeyecek.
Serinin yaratıcısı olan George R.R. Martin, bugün yayınladığı açıklamayla serinin altıncı kitabı olan The Winds of Winter'ı daha önce belirlenen tarihte tamamlayamadığını, dolayısıyla kitabın Nisan ayında başlayacak altıncı sezondan önce yayımlanamayacağını duyurdu. Martin'in bu açıklaması, serinin hayranları tarafından bir süredir dile getirilen endişeleri doğrulamış oldu.
The Winds of Winter'ı belirledikleri tarihe yetiştiremeyerek serinin hayranlarını, editörünü ve yayımcısını hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Martin, en çok da kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti. Altıncı kitabın yeni sezona yetişmeyeceğini duyuran ünlü yazar, kitabın ne zaman tamamlanacağı ve yayımlanacağı hakkında herhangi bir tarih vermekten ise kaçındı.
Game of Thrones henüz dördüncü ve beşinci kitaptaki bölümlerin tamamını işlememiş olsa da, bazı karakterlerin hikayeleri beşinci kitabın sonuna çoktan ulaşmış durumda. Bu da yeni sezonda henüz kitaplarda yer almayan bazı bölümlerin yer alacağı anlamına geliyor. Yeni sezonda dizinin yaratıcılarına kaynaklık edecek bir kitap bulunmasa da, dizinin yapımcıları daha önce verdikleri röportajlarda Martin ile sürekli temas halinde olduklarını ve hangi karakterlerin hangi yolları izleyeceklerini bildiklerini açıklamışlardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4492 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim