Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ların kutusundan çıkacak olan hızlı şarj adaptörünün görselleri ortaya çıktı

Yeni nesil iPhone modellerinin kutusundan çıkacak olan 18 W’lık şarj adaptörünün görüntüleri ortaya çıktı. Ayrıca 18 W'lık yeni şarj adaptörüyle birlikte USB-C girişine terfi olunuyor.
Daha önce Apple’ın tedarik zincirinden gelen bilgiler, Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone modellerinin kutusundan 18 W USB-C adaptörünün ve USB-C uçlu Lightning kablosunun yer alacağını ortaya koymuştu. ChargerLab'dan gelen yeni bilgilerse 18 W'lık USB-C adaptörünün Avrupa versiyonunun 3D render görsellerini gözler önüne serdi. 
 
iPhone X ve iPhone 8 Plus hızlı şarj desteğine sahip olmasına rağmen kutu içerisinde çıkan 5W USB güç adaptörüyle hızlı şarj olamıyor. Bu teknolojiden yararlanmak isteyen iPhone kullanıcıları ise 330 TL gibi bir meblağ ödeyerek 29 W USB-C güç adaptörü ve USB-C - Lightning kablosu almak zorunda.
239 TL'ye satılan 29 W USB-C güç adaptörü tombul tasarımı yüzünden taşıması zor ve oldukça fazla yer kaplayan bir adaptör, oysaki yeni nesil iPhone'ların kutusundan çıkacak olan 18 W'lık şarj aleti daha kompakt yapıda olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8243 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, yeni iphone şarj aleti ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim