Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ların lansman ve çıkış tarihi sızdırıldı!

Alman mobil servis sağlayıcıları; Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtacağı lansman tarihini ortaya koydu. İşte 2018 model iPhone'ların ön görülen lansman, ön sipariş ve çıkış tarihleri:
Eylül ayına yaklaşmamızla birlikte yeni iPhone modelleriyle ilgili haberlerin sayısı da artıyor. Öyle ki üç yeni iPhone modeli tanıtacak olan Apple'ın lansman tarihi de netleşmeye başladı. Alman mobil servis sağlayıcılarının yeni iPhone modellerinin lansman ve çıkış tarihi ile ilgili öngörüleri önümüze net bir tarih koyuyor. İşte 2018 model iPhone'ların tahmini lansman, ön sipariş ve çıkış tarihleri: 
 

Yeni iPhone'lar 12 Eylül'de tanıtılabilir

Geçtiğimiz sene 12 Eylül Salı günü iPhone X, iPhone 8 Plus ve iPhone 8 modellerini tanıtan Apple'ın bu yıl da 12 Eylül Çarşamba günü, 3 farklı modelle sahneye çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Apple Park'ta bulunan Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan görkemli bir etkinlikle tanıtılacak iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone 9'a Apple Watch Series 4 ile yeni Apple TV kutusu da eşlik edecek. Bunun yanı sıra yeni iPad Pro ve MacBook Air de aynı etkinlik kapsamında tanıtılabilir. Apple ayrıca iOS 12'nin final sürümünün ne zaman indirmeye sunulacağını da bir Keynote ile açıklayacak. iOS 12'nin çıkış tarihi için ise 18 Eylül akşamı işaret ediliyor. 

Muhtemel ön sipariş ve çıkış tarihi

Geçtiğimiz yıl duyurulan iPhone modelleri (iPhone X Ekim ayında) tanıtımından yalnızca üç gün sonra 15 Eylül'de ön siparişe açılmıştı. Benzer bir tarih de yeni modeller için işaret ediliyor zira iki Alman mobil servis sağlayıcısına göre, yeni iPhone'lar 14 Eylül'de ön siparişe çıkacak. Yine iddialara göre, satışa çıkış tarihi için ise 21 Eylül Cuma gününe dikkat çekiliyor.

Türkiye'ye gelmesi Ekim ayını bulabilir

Geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye'de 20 Ekim'de satışa çıkarken, iPhone X ise yaşanan tedarik sorunları nedeniyle 24 Kasım tarihinde satışa sunulmuştu. Ancak Apple, aynı sorunları bir daha yaşamamak adına işi bu sefer çok daha sıkı tutuyor. Dolayısıyla yeni iPhone modelleri için herhangi bir gecikme yaşanmaması bekleniyor.
Apple'ın geçen sene duyurduğu iPhone modellerinin ülkemizde satışa sunulduğu tarihleri göz önüne alırsak, yeni iPhone'ların Ekim ayı içerisinde Türkiye'de satışa sunulacağını söyleyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18791 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 9, iphone xs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim