Yerli geliştircilerden bir yenisi de Adana'dan geliyor. Çukurova Üniversitesi, Teknokent'te faliyet gösteren ZigotGameStudio , iOS ve Android cihazlar için hazırladığı oyunu Doods ile kişilere eğlenceli dakikalar vaadediyor.
Oldukça renkli bir arayüzle hazırlanan Doods, Zonder'in gönderdiği ölümcül girdap ile mücadele edilmesine ve Beacon şehrinin eski barış dolu günlerine döndürülmesine dayanıyor. Bunu sınırları sayıda hareket hakkına sahip olduğunuz renkli noktaları bir araya getirerek (Yan yana beş aynı rengin gelmesi gerekiyor) yapmaya çalıştığınız oyun, akıllı hareketler yapılmasını gerektiriyor çünkü girdap bir anda noktaları yutabiliyor. Daha fazla renk eşlemesi daha fazla puan ile adım anlamına geliyor ve bu şekide girdabın gücü düşüyor.
Ücretsiz olarak sunulan Doods oyununa aşağıda ulaşabilirsiniz.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı
kullanarak görüntüleyin:

Geçin bu hikayeleri, nüfusun yarısından çoğu, uygurlar, tibetliler, diğer etnik halklar sefalet içinde yüzüyor, hala daha açık et pazarları var, köpek, kedi eti gırla el altından, polislere rüşvet verilerek satılıyor, dünyanın en rüşvetçi ve dolandırıcı insanları bu çinliler, her türlü hile hurda pislik bunlarda, ne insan hakları ne hayvan hakları hiç bir şey yok.
Japonlar bunu nasıl kaptırdı yahu?
titanfall gerçek oluyor desenize
Tam teşekküllü işlevsel gerçek Mecha yapmak Japonlara değil de Çinlilere kısmetmiş.