Anlık Bildirim

Yerli girişim Bundle’ın kullanım oranı artıyor

Binlerce haber sitesini kullanıcılarıyla buluşturan mobil haber okuma uygulaması Bundle, 2016’nın ilk çeyreğinde aylık %40’lık büyüme oranı ile gelişmeye devam ediyor.

Yerli girişim Bundle’ın kullanım oranı artıyor Tam Boyutta Gör

App Store ve Google Play’de binlerce olumlu yoruma sahip ve sıklıkla öne çıkanlarda yer alan Bundle’ı kullanmaya başlayanlar müdavimi oluyor.
Peki nedir Bundle’ın bu kadar hızlı büyümesinin ve sevilmesinin nedeni?
Bundle ekibine göre hem büyümelerinde hem de bu kadar çok sevilmelerindeki en büyük etken kullanıcıların ihtiyaçlarını dinlemeleri. Böylece onları önemseyerek Bundle’a yeni özellikler ekleniyor ve kullanıcılar için en kullanışlı versiyon sunuluyor.
Büyümelerindeki bir diğer önemli etken de yayıncılarla olan  iş birlikleri ve yayıncıların da memnun olmaları. Bundle’ın Donanım Haber, Hürriyet, Deutsche Welle Türkçe, Goal.com Türkiye, KizlarSoruyor ve N’olmus gibi kendi alanlarında başarılı ve özgün kaynaklarla iş ortaklığı bulunuyor. Ayrıca 35’in üzerinde yayıncı ile de özel içerik anlaşması sağlayan Bundle’da yer alan yayıncılar mobil trafiklerini artırıyor ve yeni takipçi kazanıyor.

Yayıncılar Bundle üzerinden aylık 2 milyonun üzerinde ziyaret alıyor ve Bundle’da her ay 8 milyonun üzerinde haber okunuyor. Yayıncılarla olan iş birlikleri yanında yeni sektörler ile de farklı iş modellerine imza atacak olan Bundle, yakın dönemde daha da hızla büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

Bundle, AppStore ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim