Anlık Bildirim

Bundle clickbait başlıkları düzelten yapay zekayı kullanıma sundu

Bundle yeni yapay zeka teknolojisi Bundle AI ile haberlerdeki clickbait başlıkların sonunu getiriyor. Bundle AI teknolojisi nedir? Bundle AI ne işe yarar?         
Bundle'dan clickbait başlıkları düzelten yapay zeka: Bundle AI Tam Boyutta Gör
Yerli girişim haber uygulaması Bundle, yapay zeka teknolojisi Bundle AI’ı hayata geçirdi. Bundle AI ile internet haberciliğinde clickbait başlıkların sonu geliyor.

Bundle, clickbait başlığı olan haberlerde yapay zeka ile içeriği okuyor ve haberi özetleyen yeni bir başlık hazırlıyor. Sistem, clickbait başlıklı haberleri algılayamıyor ancak Bundle kullanıcıları, başlıkları clickbait olarak raporlayabiliyor. Generative AI teknolojisi sayesinde Bundle öğrenmeye ve öğrendikçe daha iyi sonuçlar çıkarmaya ve daha başarılı başlıklar üretmeye devam ediyor. Böylece her clickbait raporlaması ile Bundle AI daha akıllı hale geliyor.

Bundle AI hakkında açıklamalarda bulunan Bundle Kurucu Ortağı Enes Anış, “Yapay zekayı sadece kullanmak için kullanmadık; bir probleme çözüm bulmak, fayda yaratmak, okurlarımıza yolculuklarında gerçek bir iyileştirme yaşatmak istedik.” dedi. Şirketten yapılan açıklamaya göre Bundle, sektörde ilk kez denenen teknolojiler üretmeye devam edecek.

Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local News Ücretsiz 140,4 MB

Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle News Haberler ve Dergiler Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim