Anlık Bildirim

ZTE'den 2.nesil Firefox OS'li akıllı telefon yolda

ZTE'den 2.nesil Firefox OS'li akıllı telefon yolda Tam Boyutta Gör

Google ve Android cephesinde yaşanan gelişmelerden sonra teknoloji dünyasında Android'in alternatifi olarak dikkat çeken Firefox OS'li yeni akıllı telefon yine ZTE'den geliyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında Open isimli akıllı telefonunu ABD, İngiltere ve gelişmekte olan bazı ülkelerde inanılmaz uygun fiyattan (ABD'de 80 dolar, İngiltere'de 60 Sterlin) satışa sunan ZTE, ismi henüz belirlenmeyen 2.nesil Firefox OS'li akıllı telefonu üzerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Firmanın kıdemli başkan yardımcısı He Shy-you'nun Çin'li Sina'ya yaptığı açıklamaya göre 2 çekirdekli bir işlemciden gücünü alacak olan telefon ABD'ye 2014'ün ilk yarısında çıkarma yapacak. Fiyatının ZTE Open ile benzer aralıkta olması beklenen telefonun, ABD'den sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacağı alınan bilgiler arasında.

He Shy-you ayrıca, Open ile 200,000'den fazla satış sayısıya ulaşmayı hedeflediklerini söylerken; 2013 sonu itibariyle sadece ABD'deki telefon gelirlerinin yıllık bazda %60'lık artış ile 1,6 milyar dolara yükselmesini beklediklerini ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2033 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, zte ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim