Anlık Bildirim

Zhor Tech akıllı ayakkabı tabanlığını tanıttı

Akıllı telefon, gözlük ve elbiseden sonra akıllı ayakkabı tabanlığı da tanıtıldı. Zhor Tech'in CES 2018'de duyurduğu ürünün tüm detayları ve fiyat etiketi haberimizde.
Akıllı gözlük, akıllı saat ve akıllı elbise gibi ürünlerden sonra son olarak akıllı ayakkabıyla da tanışmıştık. Hatırlarsanız 2017 yılında Zhor Tech isimli şirket bir çift akıllı ayakkabı tanıtmıştı. Aynı firma bu kez de sevdiğiniz ayakkabılarınızı akıllı hale getirmenizi sağlayacak yeni bir ürün tanıttı.
Zhor Tech devam eden CES 2018 fuarını akıllı ayakkabı tabanlığı ile renklendirdi. Herhangi bir ayakkabının içerisine yerleştirilebilen bu tabanlıklar çeşitli sensörlerle donatılmış durumda. Böylece adımlarınızı sayabildiği gibi yorgunluk seviyenizi ölçebiliyor ve duruş şeklinizi analiz ederek size durumunuzla ilgili bazı veriler sağlayabiliyor.

Zhor Tech akıllı ayakkabı tabanlığının fiyatı ne kadar?

Akıllı ayakkabı tabanlığı, giyen kişinin kayıp düşmüş olabileceğini tespit edebilme yeteneğine sahip. Bu özelliği ile inşaat işlerinde veya benzer diğer alanlarda mükemmel şekilde faydalanılabilecek gibi görünüyor. Örneğin işçilerin düşmüş olabileceğini algılayarak amirlerine bildirim gönderip uyarabilecek. Ayrıca tüm bu bilgilerin detaylarının görüntülenebildiği bir akıllı telefon uygulamasının da olacağını belirtelim.
Maalesef akıllı ayakkabı tabanlığı şimdilik herkes tarafından satın alınamayacak. Zhor Tech, şu an için bunu yalnızca güvenliğe önem veren ayakkabı üreticilerine satmayı planlıyor. Ürün, Eylül ayından itibaren 149 dolar fiyat etiketiyle bu şirketler için satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim