Anlık Bildirim

HP, CES 2018'de OMEN Game Stream'i duyurdu

OMEN Game Stream teknolojisiyle kullanıcılar OMEN oyun bilgisayarlarındaki oyunları oturma odalarındaki veya internete bağlı herhangi bir yerdeki düşük donanımlı bilgisayara aktarıp oynayabilecekler.
HP, bugün Parsec'in düşük gecikmeli akış teknolojisini temel alan OMEN Game Stream isimli yeni hizmetini duyurdu. NVIDIA GameStream teknolojisine benzer bir deneyim sunan OMEN Game Stream, kullanıcıların OMEN oyun bilgisayarlarındaki oyunları diğer cihazlara aktarmasını sağlayacak. Böylece evin diğer odalarında bulunan ya da internete bağlı herhangi bir yerdeki düşük donanımlı bilgisayarda oynamak mümkün olacak.
HP'nin sunduğu bu yeni teknoloji, oyuları H.264 formatında kodlamak için Parsec'in IP'sini kullanıyor ve böylece dilediğiniz herhangi bir cihaza aktarıp oynayabiliyorsunuz. Bununla birlikte eğer evde değilseniz güçlü ve stabil bir internet bağlantısına ihtiyaç duyacaksınız. 1080p 60Hz oyun deneyimi için 25Mbps, 720p 60Hz için ise en az 10Mbps internet bağlantısı öneriliyor.

Kullanımı çok basit olacak

OMEN Game Stream, tüm OMEN oyun bilgisayarlarında bulunan Command Center yazılımının bir parçası olacak. Şirket oturum açma deneyiminin "basit ve bilgilendirici" olacağını söylüyor. Tek yapmanız gereken şey istemci makinede oturum açıp oynamak istediğiniz oyunu seçmek olacak. OMEN Game Stream ilkbahardan başlayarak yeni OMEN oyun bilgisayarlarına önceden kurulu ücretsiz bir hizmet olarak gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim