Anlık Bildirim

Call of Duty yayıncısı Activision, son çıkan hile yazılımı konusunda harekete geçti

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan, hile yazılımı konusunda Call of Duty yayıncısı Activision harekete geçti. Hilenin tanıtıldığı video Activision tarafından yayından kaldırıldı.

Activision, son çıkan hile yazılımına karşı harekete geçti Tam Boyutta Gör

Hilenin oyuncular için büyük bir sorun olduğunu hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki şirketlerin bir kısmı bu konuda pek bir çaba harcamasa da bazı şirketler daha hızlı aksiyon alıyor. Activision da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan hile yazılımı konusunda hızlıca harekete geçti.

Yapay Zeka Destekli Hile Yazılımı Geçen Hafta Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz hafta ile önleme grubu olan Anti-Cheat Police Department,  yeni bir hile yazılımının artık konsollarda kullanılabilir olduğunu iddia etti. Bu hile yazılımı, makine öğrenmesi kullanarak, konsol oyunlardaki otomatik nişan alma özelliğini üst seviyeye taşıyor ve yapay zeka otomatik olarak ekrana giren düşmana nişan alıyor. ACDP'nin iddiasına göre bu hileyi tespit etmek oyun geliştiricileri için bir hayli zor.

Activision oyuncuların kullandığına dair bir şey söylemese de bizlere bu yeni hilenin farkında oldklarını gösterdi. Geçtiğimiz günlerde hilenin tanıtımını yapan bir video yayınlanmıştı. Son haberlere göre bu tanıtım videosu Activision tarafından kaldırtıldı. Şu an için güzel bir adım olsa da bu hile eğer kullanılırsa geliştiriciler tespit edebilecek mi en büyük merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim