Anlık Bildirim

Adobe, Chrome ve Edge'e PDF düzenleyici uzantı ekliyor

Adobe tarafından bugün yapılan bir açıklamada, Acrobat uzantısına çoğu ücretsiz olan temel PDF düzenleme araçlarının yeni bir güncelleme ile ekleneceğini duyurdu.

Artık PDF’ler eskisi kadar baş ağrısı yaratmıyor. Ancak hızlı bir düzenleme yapmak istediğinizde hâlâ zorluk çıkarabiliyorlar. Herkes belgeleri imzalamak için masaüstü yazılımları indirmek istemeyebiliyor. Bu yüzden de Adobe, biraz geç de olsa, bu sorunu ortada kurtarabilecek yeni eklentiler getiriyor.

Adobe, Chrome ve Edge'e PDF düzenleyici uzantı ekliyor Tam Boyutta Gör

Adobe Blog üzerinden bugün yapılan açıklamaya göre, Google Chrome ve Microsoft Edge’de bulunan Acrobat uzantısına, PDF araçlarına doğrudan erişebileceğiniz, yorum yapabileceğiniz, imza ekleyebileceğiniz yeni araçlar ekleniyor.

“Temel işlevler ücretsiz”

Açıklamalara göre bu temel işlevlere erişmek ücretsiz olacak. Yani Acrobat Pro DC üyeliğine ihtiyacınız olmayacak. Ücretsiz erişim sayesinde Acrobat programını indirmeden PDF’lere yorum ve imza ekleyebilecek, indirebilecek ve yazdırabileceksiniz. Ancak belgeleri Word’e dönüştürmek gibi işlevler yapmak istediğinizde ödeme yapmanız gerekecek.

Adobe, Chrome ve Edge'e PDF düzenleyici uzantı ekliyor Tam Boyutta Gör

Ek olarak, Chrome ve Edge için hazırlanan bu eklentilerin Acrobat Web’ten ayrı olduğunu söylemekte  fayda var. Yani bu eklentiler, sık sık PDF düzenlemekle uğraşmayanlar için daha kullanışlı olacak. Diğer insanlar ise muhtemelen Acrobat Web’i kullanmaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim