Anlık Bildirim

AirPods kulaklıklar için ilk profesyonel temizleme kiti çıktı: İşte fiyatı

Belkin, AirPods kulaklıklar için profesyonel bir temizleme kiti piyasaya sürdü. Şirket temizleme kitinin kulaklıklara zarar vermeden akustik performansı geri kazandırdığını söylüyor.

AirPods kulaklıklar için ilk profesyonel temizleme kiti çıktı Tam Boyutta Gör

Belkin, Apple AirPods kulaklıklar için tasarlanmış ilk profesyonel temizleme kitini tanıttı. İçerisinde kulak kirini yumuşatan ve çözen özel bir solüsyon, temizlik fırçası, temizleme jeli ve mikrofiber bez yer alıyor.

"

AirPods kulaklıklar için ilk profesyonel temizleme kiti çıktı Tam Boyutta Gör

Kullanıcıdan ilk aşamada solüsyonu kulaklıklara damlatması, bir dakika beklemesi ve ardından sıvıyı kulaklıktan mikrofiber bezin üzerine dökmesi isteniyor. İkinci adımda buşonları temizlemek için fırça devreye giriyor.

Akustik performansı geri kazandırıyor

Son adımda ise kir ve toz gibi her türlü kalıntıyı kendisine yapıştırarak çeken temizleme jeli var. Topak şeklindeki jeli kulaklıkların içerisinde kir kalmayana kadar uygulamak gerekiyor. Hepsi bu kadar.

AirPods kulaklıklar için ilk profesyonel temizleme kiti çıktı Tam Boyutta Gör

Belkin profesyonel temizleme kitinin kulaklıklara zarar vermeden "akustik performansı" geri kazandırdığını söylüyor. Söz konusu set 1., 2. ve 3. nesil AirPods modelleriyle uyumlu. Fiyat etiketinin ise 15 dolar olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim