Anlık Bildirim

Apple AirTag sayesinde Seamus isimli bir köpeğin hayatı kurtarıldı

Seamus isimli bir köpek çıkan sel baskını sonucu sürüklenerek kayboldu. Ancak sahibinin ona taktığı Apple AirTag sayesinde konumu belirlenen köpeğin hayatı kurtarıldı.
AirTag sayesinde Seamus isimli bir köpeğin hayatı kurtarıldı Tam Boyutta Gör
Kaliforniya eyaletindeki San Bernadino'da yaşayan bir aile, gerçekleşen sel baskını sebebiyle köpekleri Seamus'u kaybetti. Sel baskınıyla bir su kanalizayson hattına sürüklenen köpeğin hayatını ise sahibinin ona taktığı Apple AirTag kurtardı.

Seamus'un konumu, AirTag sayesinde ortaya çıktı

AirTag sayesinde Seamus isimli bir köpeğin hayatı kurtarıldı Tam Boyutta Gör
Avustralyalı bir çoban köpeği olan Seamus, sahibiyle çıktığı yürüyüş sonrası sel bastırması üzerine akıntıyla birlikte sürüklenmeye başladı. Sahibiyle arasına giren mesafe arttıkça gözden kaybolan köpek, bir su kanalizasyon hattına sürüklendi.

Seamus, girdiği su kanalizasyon hattından ise taktığı Apple AirTag ve Kimlik Etiketi sayesinde, bölge itfaiyesi tarafından kurtarıldı. San Bernadino itfaiyesi durumu, "Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, köpeği su kanalında bulmak için çalışma başlattı. Bölge incelenirken bir çalışan, yakındaki bir kanalda havlayan bir köpek sesi duymuş ve köpeğin kanalda yüzdüğünü görmüş. Bunun üzerine sesin geldiği kanalizasyona yönelen itfaiyeciler Seamus'u takip ederek kurtardı." sözleriyle özetledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim