Anlık Bildirim

Oppo'nun aktif gürültü engelleme özellikli yeni kablosuz kulaklığı ortaya çıktı

Oppo geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürdüğü Enco R kablosuz kulaklığın Pro modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli operatör China Telecom'un web sitesinde listelenen cihaz her yönüyle deşifre oldu.

Aktif gürültü engelleme özellikli Oppo Enco R Pro ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo bu yılın başlarında Enco R kablosuz kulaklığını piyasaya sürmüştü. Çinli marka şimdi ise Oppo Enco R Pro modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni kablosuz kulaklık China Telecom web sitesinde listelendi. Böylelikle tasarımı, temel özellikleri ve fiyat etiketi de netleşti.

ETE71 model numarasıyla karşımıza çıkan Enco R Pro görünüm olarak AirPods Pro'ya benziyor. Kablosuz kulaklık ön tarafında Oppo logosu bulunan oval bir şarj kutusu ile gelecek. Aksesuarın üzerinde USB-C bağlantı noktası ve şarj seviyesini gösteren bir LED ışık yer alıyor.

Aktif gürültü engelleme özellikli Oppo Enco R Pro ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Aktif gürültü engelleme, titanyum sürücüler

Kablosuz kulaklık aktif gürültü engelleme (ANC) desteği ve titanyum kaplamalı 12.4 mm sürücülerle sunulacak. Oppo Enco R Pro'nun şarj kutusu ile birlikte ağırlığı 47 gram. China Telecom'un web sitesinde fiyat etiketi 499 yuan yani 71 dolar olarak görünüyor.

Kıyaslama açısından Enco R modelinin 42 dolar fiyatla çıkış yaptığını hatırlatalım. Şu an için yeni kablosuz kulaklığın ne zaman tanıtılacağı belli değil. Ancak Çinli operatörün web sitesinde listelenmesi önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağına işaret ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim