Anlık Bildirim

Alibaba kripto madenciliğinde kullanılan donanımların satışını yasaklıyor

Çinli e-ticaret devi Alibaba, 8 Ekim'de ASIC madencileri de dahil olmak üzere kripto para madenciliği ürünlerinin satışının yasaklanacağını açıkladı.

Alibaba madencilikte kullanılan donanımların satışını yasaklıyor Tam Boyutta Gör

Alibaba'nın resmi web sitesinde yayınlanan bir duyuruya göre şirket, Çin'de dijital varlıkların kullanımına ilişkin yasalardaki değişiklikleri dikkate aldı ve madencilik ekipmanlarının satışını yasaklamaya karar verdi.

Alibaba el altından satışa da izin vermeyecek

Alibaba, kripto para madenciliği için donanım veya lisanslı programların satışını tamamen yasaklayacak. Madencilik platformlarına ek olarak Alibaba'dan, dijital varlık endüstrisi ile ilgili kitaplar ve kılavuzlar da kaldırılacak.

Alibaba madencilikte kullanılan donanımların satışını yasaklıyor Tam Boyutta Gör

Basın açıklamasına göre şirket satışları 8 Ekim'den itibaren yasaklayacak. Tüm Alibaba kullanıcılarının yasalara uyması ve belirtilen ürünler için reklam yayınlamayı bırakmaları gerekiyor. Şirket, ülkedeki politika ve mevzuattaki değişiklikleri izleyeceğini ve buna göre kararı değiştirebileceğini belirtti.

Ayrıca Alibaba, sahte reklam materyalleri ve yanlış ürün bilgileri yayınlayarak bu kuralları aşmaya çalışan satıcılara da ceza kesmeyi amaçlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim