Anlık Bildirim

Bloomberg: iPhone 14 yeni bir tasarımla gelecek

Ünlü Apple analistlerinden biri olan Mark Gurman, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan iPhone 14 serisinin tamamen yeni bir tasarıma sahip olacağını söyledi.

Bloomberg: iPhone 14 yeni bir tasarımla gelecek

Mark Gurman, Bloomberg'de yayınladığı Power On bülteninin yeni sayısında, 2022'de gerçekleşmesi beklenen iPhone serisinin yeniden tasarlanması hakkında bilgiler paylaştı.

Analiste göre iPhone 13 serisinin bu yıl küçük değişikliklerle gelmesinin ana nedeni, Apple mühendislerinin tamamen yeni bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı anlamına geliyor ve cihaz yeniden tasarlanacak.

Katlanabilir iPhone modeli de geliştiriliyor

Daha önce analist Ming-Chi Kuo'nun da 2022'de Apple akıllı telefonlar için bir tasarım güncellemesi öngördüğünü belirtmekte fayda var. Analist, bir sonraki iPhone'ların delikli ekranla geleceğinden emin. Buna ek olarak, YouTube blog yazarı John Prosser ise iPhone 14 Pro Max'in çentiksiz görüntülerini yayınlamıştı.

Bloomberg: iPhone 14 yeni bir tasarımla gelecek

Apple'ın daha küçük iPhone mini'yi, 6.7 inç iPhone 14 Max modeli ile değişitreceği de söyleniyor. Bu nedenle bir sonraki seride iki Max modeli ve iki Pro sürümü yer alacak. Analist ayrıca haber bülteninde, Apple'ın birkaç yıl içinde piyasaya sürülebilecek katlanabilir iPhone modeli geliştirdiğini de doğruladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim