Anlık Bildirim

Fargo ve Legion'ın yaratıcısından gelen Alien dizisinin ilk detayları açıklandı

Bilim kurgu türünün en önemli markalarından biri olan Alien'ın geçtiğimiz aylarda yeni bir dizisi duyurulmuştu. Şimdi de diziden ilk detaylar açıklandı.

Alien dizisinden ilk detaylar geldi Tam Boyutta Gör

İlk filmi 1979 yılında çıkan ve bilim kurgu korku türünün en önemli yapımlarından biri olan Alien'ın geçtiğimiz aylarda yeni bir dizisi duyurulmuştu. Şimdi de ilk detaylar paylaşıldı.

Alien Dizisi Bir Ripley Hikayesi Anlatmayacak

Geçtiğimiz saatlerde dizinin yaratıcısı olan Noah Hawley, Vanity Fair ile bir röportalja katıldı ve orada diziden ilk detayları açıkladı. Söylediğine göre bu yeni dizi filmlerde görmüş olduğumuz Ripley karakterinin etrafında şekillenen bir hikaye olmayacak. Hikaye, Dünya'da geçecek ve daha çok katledilen canlılara odaklanacak.

Noah Hawley ayrıca çekimlerin bu yıl içerisinde başlayacağını da açıkladı. Ne yazık ki şu an için yayın tarihi ve oyuncular gibi detaylar belli depil. Dizinin yapımcılığını hulu ve FX üstleniyor. Dizinin yaratıcısı olan Noah Hawley ise daha öncesinde Legion ve Fargo gibi iki başarılı yapıma imza atmıştı. Bu yüzden Alien dizisi için beklenti yüksek.

Son olarak Ridley Scott; yani serinin yaratıcısı, yeni bir film üzerinde çalıştığını onaylamıştı. Şu an için herhangi bir bilgi yok ancak 2017 yılında yayınlanan Alien: Covenant'ın devamı olabileceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim