Anlık Bildirim

Alienware'ın ilk 500Hz monitörü görücüye çıktı: İşte tasarımı

CES 2023'te duyurulması planlanan yeni bir Alienware oyuncu monitörü ortaya çıktı. 500Hz yenileme hızı ve IPS panel ile dikkat çeken Alienware AW2524H, neler sunuyor? İşte detaylar
Alienware'ın ilk 500Hz monitörü görücüye çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Yeni bir sızıntıya göre Alienware, bugüne kadarki en hızlı oyuncu monitörünü hazırlıyor. Bugün tanınan sızıntı kaynağı Chi11eddog, CES 2023’te tanıtılması beklenen tam 500 Hz yenileme hızına sahip bir Alienware monitörün görüntüsünü ve özelliklerini paylaştı. 

Alienware yenileme hızında sınırları zorlayacak

Bildirilenlere göre Alienware AW2524H olarak isimlendirilen yeni monitör, 1920 x 1080 çözünürlük (Full HD) sunan IPS bir panelden güç alıyor. Buna ek sızıntı kaynağı, monitörün 480Hz temel yenileme hızına sahip olduğunu ancak DisplayPort üzerinden mütevazı bir hız aşırtma ile 500 Hz'e ulaşabileceğini bildirdi.

Monitörün model numarası, bizlere 25 inç veya 24,5 inç düz bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Bununla birlikte Alienware AW2524H, arka tarafında yer alan LED aydınlatmalı Alienware logosu ve rakamlar ile firmanın imzasını koruyor diyebiliriz.

Yeni monitör, Alienware'in 360Hz yenileme hızı sunan mevcut AW2523HF modeline tepe model bir alternatif olacak. Ancak bu alt modelin 400 dolarlık bir fiyata sahip olduğunu düşünürsek, yeni monitörün kesinlikle ucuz olmayacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5020 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
alienware, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim