Anlık Bildirim

Alpina, Startimer Pilot Heritage Manufacture modelini duyurdu

1883 yılında kurulan Alpina, 138 yıllık bilgi birikimi ve ustalığını ortaya koyarak oldukça ikonik model olan Startimer Pilot Heritage modelini duyurdu.                     

Alpina, Startimer Pilot Heritage Manufacture modelini duyurdu. Tam Boyutta Gör

 

Günümüzde gelişen horoloji dünyası birçok markayı da bünyesinde barındırmakla birlikte yeni birçok marka da pazara girmiş durumda. Şimdi ise 1883 yılında kurulan Alpina, 138 yıllık bilgi birikimi ve ustalığını ortaya koyarak oldukça ikonik model olan Startimer Pilot Heritage modelini duyurdu.

 

Saatte bumper mekanizma ( genelde otomatik saat rotorları 360 derece döner ancak bumper mekanizmalarda bu açı 120 derecedir ) kullanılmakla birlikte mekanizma firmanın 6. kalibresi olarak adlandırılan tamamen kendi üretimi olan kalibreden esinlenilerek üretilen; AL-709 olarak adlandırılan 330 derece dönebilen ve yine firma tarafından üretilen bumper kalibreye sahip.

Alpina

Alpina, Startimer Pilot Heritage Manufacture modelini duyurdu. Tam Boyutta Gör

Saatin balans frekansı 4hz olmakla birlikte zembereğin gücünün 38 saat sürdüğünü ve Startime Pilot Heritage Manufacture modelinin model başına yalnızca 188 adet limitli olarak üretildiğini belirtelim.

Çelik ve sarı altın kaplama olarak satışa sunulacak modellerde saat 4 yönünde kurma kolu mevcut. 42 mm çapa sahip modeller 1970’li yıllardaki görünümünü korumakla birlikte saatin 100 metre derinliğe kadar su geçirmediğini belirtelim.

Yeni modeller 3.250 CHF çelik ve 3.350 CHF altın kaplama, fiyatlarıyla satışa sunulacak.

Kaynakça https://www.watches-news.com/alpina/startimer-pilot-heritage-manufacture/ https://blog.watchdoctor.biz/2019/07/08/what-is-a-bumper-automatic/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim