Anlık Bildirim

Amazfit GTR Mini internete sızdırıldı

Amazfit GTR Mini akıllı saat modeli nispeten daha küçük boyutlarına rağmen GPS, sürekli sağlık takibi, 120’den fazla aktivite takibi gibi özelliklerle gelecek.  
Amazfit GTR Mini Tam Boyutta Gör
Zaman zaman akıllı saatlerinin Mini versiyonlarını piyasaya süren Amazfit markası şimdi de Amazfit GTR serisi için bir mini versiyon hazırlıyor. Amazfit GTR Mini modelinin ilk görselleri internete sızdırıldı.

Amazfit GTR Mini neler sunacak?

Amazfit GTR Mini adıyla hazırlanan yeni akıllı saat isminin aksine oldukça iddialı. Seriden pek çok özelliği miras alırken nispeten daha küçük ekranı ile kolunuzda biraz daha az yer kaplıyor ve ağırlığı azaltıyor.

1.28 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olan saatin çerçevesi paslanmaz çelikten. Sağ kısımda bir menü tuşu dikkat çekiyor. Sürekli olarak nabız, kandaki oksijen, stress takibi yapan saat 120’den fazla aktivite desteği sunuyor.

GPS, QZSS, BEIDOU, GALILEO standartlarına destek sunan ürün Bluetooth 5.1 ile bağlantı kuruyor ve 500mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Amazfit GTR Mini akıllı saati için yaz ayları işaret ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim