Anlık Bildirim

Evinizin yeni robotu ile tanışın: Amazon Astro

Amazon Astro evinizde devriye ve şüpheli nesnelerin incelenmesi gibi işleri yerine getirirken ayrıca sevdiklerinizle sürekli iletişim halinde kalmanızı sağlıyor.

Amazon Astro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin kendi robot köpeğini tanıtmasının ardından Amazon da evde kullanıcıların yardımcısı olacak yeni bir robot tanıttı. Amazon Astro oldukça küçük boyutlarda ve hareketli. 

Amazon Astro özellikleri ve fiyatı

Amazon Astro robotu temel anlamda bir Echo akıllı hoparlörü ancak hareketli olması ve uzayan kamerası sayesinde kullanıcıyı sürekli takip edebiliyor. Ayrıca güvenlik kamerası vazifesi görüyor ve küçük eşyaları ev içerisinde taşıyabiliyor. 

Pek çok farklı sensörü olan robot gelen verileri 2 adet 8 çekirdekli Qualcomm QCS605 IoT işlemcisi ile işliyor. Snapdragon 660 yonga seti genel amaçlı işleri yürütürken Amazon da kendi yapay zekâ işlemcisini kullanmış. 

Gelişmiş navigasyon sayesinde robotu istediğiniz odaya gönderebiliyorsunuz ve engelleri tanıyabiliyor. Görüntülü görüşme esnasında sizi takip ediyor ve uzayan kamerası sayesinde evde görmek istediğiniz noktaları gösterebiliyor. Robotu uzaktan da kontrol edebiliyorsunuz. 

Otomatik olarak kendisini de şarj edebilen Amazon Astro otonom devriyeler, 60 güne kadar geçmiş kayıtlar, şüpheli nesnelerin incelenmesi ve kayıt edilmesi gibi özellikleri ücretli abonelik ile sunuyor. Amazon Astro modeli 999$ ile davetiye üzerinden satışa başladı ancak sonrasında 1449$ seviyesine çıkacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7443 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, Amazon Astro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim