Anlık Bildirim

Amazon’da süpermarket ürünlerinde her 100 TL’ye 20 TL’lik indirim

Amazon.com.tr'nin süpermarket kategorisindeki yeni kampanyası dikkat çekiyor. Süpermarket alışverişlerinizde her 100 TL'ye sepette 20 TL indirim uygulanıyor. 20 TL indirim kodu burada.

Amazon’da süpermarket ürünlerinde her 100 TL’ye 20 TL’lik indirim Tam Boyutta Gör

Amazon.com.tr’de süpermarket kategorisi açıldığı günden beri pek çok üründe indirimli fiyatlar sundu. Süpermarket kategorisinde geçerli 100 TL ve üzerine 20 TL indirim kampanyaları yapılarak fırsatlar daha da katlandı. Amazon şimdi çıtayı daha yukarıya çıkarıyor ve 100 TL’nin katı kadar 20 TL'lik indirim yapıyor.

Süpermarket kategorisindeki ürünlerin her 100 TL’lik kısmı için 20 TL anında indirim uygulanacak. Örneğin 300 TL’lik bir sepet için 60 TL’lik anında indirim yapacak. Sepet tutarınız ne kadar fazla olursa indirim tutarı aynı oranda artacak.

Her 100 TL'ye 20 TL indirim kodu: SUPER20

İndirimden yararlanabilmek için indirim kodu alanına SUPER20 kodunu eklemelisiniz. Kodu ekledikten sonra indirimin uygulandığını göreceksiniz.

Satıcının Amazon.com.tr olduğu ürünlerde indirim kodunu kulllanabilirsiniz. İndirim kodunun geçerli olduğu tüm ürünler için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

İndirim kodunu kullanabileceğiniz süpermarket ürünleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim