Anlık Bildirim

Amazon’da yıldızlı ürünlerde indirim garantisi başladı

Gülümseten Cuma Fırsatları kapsamında yıldızlı ürünlerde indirim garantisi başladı. Bu ürünlerde siz satın aldıktan sonra ek indirim yapılırsa aradaki fark iade edilecek.

Amazon’da yıldızlı ürünlerde indirim garantisi başladı Tam Boyutta Gör

Amazon Türkiye’de 14 Kasım’da başlayan Gülümseten Cuma Fırsatları kapsamında çeşitli ürünler indirime girdi. Gülümseten Cuma Fırsatları 29 Kasım’a kadar devam edecek ancak indirime giren ürünler günden güne değişiyor. Hal böyle olunca kullanıcılar bir ürün satın alırken “Acaba daha fazla indirim olacak mı?” şüphesine kapılıyor. Amazon bu şüpheyi gidermek için indirim garantisi başlattı. Yıldızlı ürünlerin satın alırken 'indirime girecek mi?' korkusu yaşamadan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Amazon Gülümseten Cuma fırsatları: https://www.amazon.com.tr/blackfriday

Anlatımı biraz karışık olacak ama kısaca şöyle özetleyebiliriz. Amazon’da ‘Yıldızlı Ürün’ ibaresi bulunan bir ürünü satın aldıktan sonra bu ürünün fiyatı 29 Kasım’a kadar sizin aldığınızdan daha düşük fiyata satılırsa aradaki fark size iade edilecek. İadeler 29 Kasım sonrasında hesabınıza hediye kartı bakiyesi olarak eklenecek. Aradaki farkı talep etmek için herhangi bir form doldurmak veya indirimleri takip etmek zorunda değilsiniz. Otomatik olarak iadeler yapılacak.

Amazon’da yıldızlı ürünlerde indirim garantisi başladı Tam Boyutta Gör

Kampanya detayları:

“Müşterilerin, burada yer alan koşullara uygun olarak, 14-29 Kasım tarihleri arasında seçili ürünler arasından, Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulaması üzerinden satın aldıkları ürünlerin, Amazon kampanya dönemi içerisinde daha düşük fiyata satışa sunulması durumunda aradaki fiyat farkı müşterinin Amazon.com.tr’deki hesabına kampanya dönemi tamamlandıktan sonra (29 Kasım sonrasında) hediye kartı bakiyesi olarak tanımlanır.

Kampanya, sadece “Yıldızlı Ürün” görseli bulunan ürünlerde geçerlidir.

Kullanıcıların kampanya tarihleri arasında satın aldığı “Yıldızlı Ürün” görseli bulunan tüm ürünler kampanyaya dahildir. Fiyat farkının iade edilmesine ilişkin karar, müşterinin Amazon ile irtibata geçmesi veya bir form doldurmasına gerek kalmaksızın Amazon tarafından kampanya dönemi tamamlandıktan sonra (29 Kasım sonrasında) verilir. Fiyat farkına karşılık gelen tutar müşterinin Amazon.com.tr’deki hesabına hediye kartı bakiyesi olarak tanımlanır.”

Yıldızlı Ürünlerde dikkat çeken indirimler

Bu ürünlerden birini satın alırsanız ve 29 Kasım 2021'e kadar Amazon'da daha düşük fiyata inerse, aradaki fark iade edilecek.

Tüm fırsatlar için: https://www.amazon.com.tr/blackfriday

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim