Anlık Bildirim

AMD BC-160 madencilik kartı ortaya çıktı

XFX China tarafından hazırlanmış Navi 12 tabanlı bir AMD madencilik kartı internete sızdırıldı. 70MH/s performans üzerine çıkan ekran kartı Nvidia’ya alternatif olacak.

AMD BC-160 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasının önemli bir patlama yaptığı 2018 başlarında ekran kartı üreticilerinin ardı ardına madencilik çözümleri çıkardıklarını görmüştük. Büyük düşüş ile birlikte bu kartlar raflara kalkmıştı. Şimdi raflardan yeniden iniyor. 

AMD BC-160 madencilik kartı neler sunuyor?

Nvidia bir süredir kripto para madencilerine yönelik ekran kartları piyasaya sürmekteydi. AMD de yükselen trendi kaçırmamak için Navi 12 tabanlı madencilik çözümleri üzerinde çalışmaya başladı. 

Daha önce sızan iddialar yeni bir görselle desteklenmiş oldu. XFX China tarafından geliştirilmiş Navi 12 tabanlı AMD BC-160 ekran kartı bir madencilik çiftliğinde çalışırken görüntülendi. 

2304 Stream işlemcisi olan AMD BC-160 kartı 4Gbps hızında çalışan 8GB HBM2 belleğe sahip. Etash yazılımında 72MH/s kazım performansına ulaşabilen kart 150W genel enerji seviyesine sahip. İki 8-pinli güç bağlantısı ile Navi 10 tabanlı Radeon RX 5700 XT kartından yüzde 25 daha iyi performans sergilediği tahmin ediliyor. 

Henüz AMD’nin bu kartları piyasaya süreceğine dair net bilgiler yok ancak bir test aşaması içerisinde olduğu anlaşılıyor. Muhtemelen rüzgârın gidişatına göre bu kartları da satışa çıkaracak. 
 

AMD BC-160 karşınızda Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim