Anlık Bildirim

AMD Ryzen 7000X3D serisi için müjdeli haber: Hız aşırtma sunabilir

AMD, geçtiğimiz haftalarda duyurulan Ryzen 7000X3D işlemcilerin ürün sayfasını güncelledi. Yeni nesil 3D V-Cache işlemciler, hız aşırtma desteğine sahip olabilir. İşte detaylar
AMD Ryzen 7000X3D işlemciler hız aşırtma desteği sunabilir Tam Boyutta Gör
3D V-Cache teknolojili Ryzen 7 5800X3D ile pazarda önemli bir başarı yakalayan AMD, geçtiğimiz haftalarda Zen 4 mimarili Ryzen 7000X3D işlemcilerini tanıttı. Bu bağlamda daha verimli bir önbellek tasarımı ve geniş ürün yelpazesi ile güncellenen modellerin yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bugün AMD, yaklaşan işlemciler hakkında uzun zamandır merak edilen bir detayı yanıtladı.

Ryzen 7000X3D işlemciler hız aşırtma desteği sunabilir

Hatırlayacak olursak AMD, Ryzen 9 7950X3D, Ryzen 9 7900X3D ve Ryzen 7 7800X3D işlemcilerin tanıtımında, yalnızca Curve Optimizer ve Precision Boost Overdrive (Otomatik saat hızı artışı) özelliğine sahip olacağını söyledi. An itibariyle Ryzen 7000X3D işlemcilerin ürün sayfasını güncellemeye devam eden yonga devi, şimdi Ryzen 7000X3D serisi için hız aşırtma desteğine yer vermeye başladı.

AMD Ryzen 7000X3D işlemciler hız aşırtma desteği sunabilir Tam Boyutta Gör
Ryzen 7000X3D serisinde yer üç model de artık ''Hız Aşırtma İçin Kilit Açıldı: Evet'' olarak listeleniyor.  Böylece yeni işlemcilerin, bugüne kadar piyasaya sürülen Ryzen 7000 işlemcilere benzer şekilde temel hız aşırtma desteğine sahip olacağını söyleyebiliriz. Ancak bunun AMD pazarlama ekibi tarafından yapılan bir yanlışlık olabileceğini de unutmamak gerek. 

AMD tarafından yapılan açıklamaya göre Ryzen 7000X3D serisi, şubat ayı içerisinde piyasaya sürülecek. Yonga devi, yaklaşan işlemcilerin fiyatlarını ve kesin çıkış tarihini henüz duyurmadı.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim