Anlık Bildirim

American Cancer Society, Dogecoin bağışlarının popüler olduğunu açıkladı

Dogecoin, eski popülerliğini kaybetti ancak kanser hastalığıyla mücadele için kurulan American Cancer Society, bağışlarda Dogecoin’in en çok kullanılan kripto paralardan biri olduğunu açıkladı.

American Cancer Society: Dogecoin (DOGE) Bağışları Popüler Tam Boyutta Gör

Son dönemde kripto para birimleri birçok alanda kabul görmeye başladı. Bununla beraber birçok kurum ve kuruluş kripto para birimlerini bağış yöntemi olarak kabul etmeye başlamış durumda. Son olarak kanser hastalığını ortadan kaldırmaya odaklanan gönüllü sağlık kuruluşu American Cancer Society, Dogecoin’in en çok bağışlanan kripto paralardan biri olduğunu açıkladı.

American Cancer Society (ACS), geçtiğimiz yıl kanser araştırmalarını ilerletmek için 1 milyon dolar toplamak için kampanya başlattı. Hedefe bu yılın başlarında ulaşıldı. Kuruluşa göre kripto bağışları da önemli bir yer tuttu. Bununla beraber geçtiğimiz Mayıs ayında Dogecoin bağışlarını kabul etmeye başlamıştı.

Ayrıca ACS tarafından alınan tüm bağışların yüzde 4’lük kısmını Dogecoin oluşturuyor. Dernek Mayıs 2021’den beri Dogecoin bağışlarını kabul ediyor.

Son olarak popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in (DOGE) güncel durumuna bir göz atalım. Dogecoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre 0,065 dolardan işlem görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim