Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S10 için yayınladığı Android 11 güncellemesini geri çekti

Samsung amiral gemisi Galaxy S10 serisi için yayınladığı Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesini geri çekti. Ürün yazılımında giderilmesi gereken bazı hataların olduğu bildiriliyor.

Samsung, Galaxy S10 için yayınladığı Android 11 güncellemesini geri çekti Tam Boyutta Gör

Samsung bundan birkaç hafta önce, Galaxy S10 serisi için Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. Ancak, Güney Koreli şirketin amiral gemisi telefonları için yayınladığı güncellemeyi geri çektiği ortaya çıktı.

Galaxy S10 sahipleri güncellemeyi Ocak ayının ilk haftasında almaya başladı. Artık güncelleme bu akıllı telefonlar için mevcut değil. Bu durumun hem OTA hem de SmartSwitch güncellemeleri için geçerli olduğunu belirtelim. Samsung henüz olayla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

Samsung, Galaxy S10 için yayınladığı Android 11 güncellemesini geri çekti Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar kamera ve ısınmadan şikayetçi

Ürün yazılımında düzeltilmesi gereken bazı hatalar olduğu belirtiliyor. Bazı Galaxy S10 kullanıcıları kamerayla ilgili sorunlardan (bulanık fotoğraf) ve cihazın ısınmasından şikayet ediyorlar.

Ayrıca şirketin dillendirmediği ve henüz gün yüzüne çıkmamış hatalar da olabilir. Samsung'un Galaxy S10 serisi için Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesine ne zaman devam edeceği belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim