Anlık Bildirim

Android 12 yeni bir "göz koruma" özelliği sunacak

Google tarafından geliştirilen Android işletim sisteminin yeni versiyonunda, ekrana ekstra karartma uygulamanız mümkün bir hale gelecek.

Android 12 yeni bir 'göz koruma' özelliği sunacak Tam Boyutta Gör

Google geliştiricileri Android'in yeni sürümüne faydalı bir yenilik eklemeyi planlıyor. Bu da özel bir "Ekstra Karartma" modunun görünümü ile ilgili olacak. Aıllı telefonun minimum parlaklığı bazı durumlarda kullanıcılar için yüksek gelebilir ve bu da gözleri rahatsız eden bir durum. Ancak Android 12 ile birlikte bu olay tarihe karışacak diyebiliriz.

Ekran parlaklığı maksimum düzeyde kısılabilecek

İçeriden öğrenilenlere göre, yeni özellik birçok akıllı telefon modeliyle alakalı olacak. Farklı cihazların düşük parlaklık eşiği birbirinden çarpıcı şekilde farklı olabilir ve kullanıcı bunu minimuma çevirse bile karanlıkta çalışırken genellikle rahatsızlık hissedebilir.

Android 12 yeni bir 'göz koruma' özelliği sunacak Tam Boyutta Gör

Ekstra Dim'i etkinleştirmek, arka ışık yoğunluğu değerini üretici tarafından belirlenen minimum değerin altına ayarlamanıza olanak tanır. Android 12'nin yeni özelliğinin hem manuel olarak hem de otomatik olarak etkinleştirmek için bir seçeneğe sahip olması bekleniyor. Ayrıca mobil işletim sisteminin ilgili menüsünü gösteren bir ekran görüntüsü de sızmış durumda. Google temsilcileri ise bu özellik hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim