Anlık Bildirim

Apple Clips uygulaması zengin gerçeklik ile güncellendi

Güncelleme ile birlikte sunulan AR Spaces özelliği LIDAR kullanan iPhone 12 ve iPad Pro cihazlarının videolara farklı efektler ekleyebilmesini mümkün hale getiriyor.

Apple Clips uygulaması zengin gerçeklik ile güncellendi Tam Boyutta Gör

Apple’ın büyük yatırımlarla yeni cihazlarına entegre ettiği LIDAR sensörü yavaş yavaş desteğini büyütmeye başladı. Apple Clips uygulaması artık zengin gerçeklik efektlerini de kullanıcılara sunuyor.

Apple Clips neler sunuyor?

Sosyal ağlarda hızlıca paylaşabilmek için eğlenceli videolar hazırlamayı kolay hale getiren Clips, anlık video çekerek veya önceden kaydedilmiş videoları veya fotoğrafları zaman çizelgesine ekleyerek eğlenceli içerikler oluşturabilmenizi sağlıyor. Kliplere, yazılar ve emojiler ekleyebiliyorsunuz. Çeşitli filtreler ile çok farklı görünen videolar ortaya çıkabiliyor.

Bu hafta yapılan güncelleme ile AR Spaces adında yeni bir özellik daha geldi. iPhone 12 Pro ve iPad Pro 2020 sonrası için geçerli olan özellik sayesinde kullanıcılar çeşitli zengin gerçeklik filtrelerini uygulayabilecekler. 

LIDAR donanımını kullanan AR Spaces odanıza uygun efektler uygulayabilmenizi sağlıyor. İster anlık isterseniz de daha önce kaydedilmiş videolara uygulayabiliyorsunuz. Uygulama çok geniş bir filtre kataloğu sunuyor.

Bunun yanında ikinci ekranlara sadece video veya tüm ara yüzü yansıtma, çoklu seçim yaparak hızlı silme, yatay modda poster veya etiketlerdeki metinleri düzenleme ve yeni eklemeler olduğunda bildirim alma yenilikleri de uygulamaya eklenmiş

Clips Clips Clips Clips Photo & Video Ücretsiz 218,6 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim