Anlık Bildirim

Apple pes etmiyor: Epic Games davası için temyiz mahkemesine başvurdu!

Geçtiğimiz haftalarda sonuçlanan Epic Games - Apple davasının ardından Apple, temyiz mahkemesine başvurdu ve kararın değişmesini talep ediyor.

Apple, Epic Games davası için temyize başvurdu Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Epic Games ve Apple arasında bir süredir bir hayli ilginç bir dava devam ediyordu. Bu dava geçtiğimiz haftalarda sonuçlandı ve sonuç da enteresan oldu. Dava öyle bir sonuçlandı ki her iki taraf da kazandığını söyledi. Ancak şimdi Apple, tek kazanan olmak için hamle yaptı.

Apple Pes Etmiyor

Dava sonucunda Apple, kendisine yöneltilen on suçtan dokuzunu kazanmıştı. Ancak en önemlisini kaybetmişti. Kaybettiği suçlamaya göre artık oyunun geliştiricileri isterlerse Apple'ın pay alamadığı ekstra bir ödeme seçeneği koyabilecek. Bu da Epic Games'in en başından beri istediği durum. Ancak Apple bu böyle kalsın istemiyor.

Son haberlere göre Apple, temyiz mahkemesine başvurmuş durumda ve geliştiricilere ekstra sunulan ödeme yöntemi talebinin iptal edilmesini istiyor. Apple, temyize başvurduğu için şu anda bu kararı uygulamak zorunda değil. Temyizden son karar gelene kadar eski şekilde devam edebilir ve söylenenlere göre net sonucun gelmesi birkaç yıl sürebilir. 9 Aralık'ta daha net bir bilgi çıkmış olacak. 

Apple'ın oyun tarafındaki gelirinin çok yüksek olduğu ve bunu sadece geliştiricilerden aldıkları paydan olduğunu biliyoruz. Bu yüzden böylesine bir geliri kaybetmek istemiyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim