Apple'ın Güney Koreli otomobil üreticileri Hyundai ve Kia ile elektrikli otomobil üretimi konusunda görüşmelerde bulunduğu bildirilmişi. Bloomberg'in aktardığı son bilgiye göre Apple Car'ın üretimiyle ilgili yapılan görüşmeler askıya alındı.
İlginizi Çekebilir
Ayrıca Bkz. "Volkswagen'in yeni elektrikli SUV modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı"
Bloomberg konuyla ilgili çok fazla detay sunmuyor. Sadece otonom sürüş teknolojisine sahip elektrikli otomobil konusundaki görüşmelerin kısa süre önce duraklatıldığı belirtiliyor. Raporda söz konusu müzakelerin daha sonra devam ettirilip ettirilmeyeceği konusunda da herhangi bir ayrıntı yok.
Sızıntılar Apple'ı rahatsız etti
Sızdırılan bilgilerin projelerini her zaman bir sır gibi saklayan ve tedarikçileriyle arasındaki ilişkiye büyük önem veren Apple'ı rahatsız ettiği belirtiliyor. Bloomberg'in kaynaklarına göre Cupertinolu şirket diğer otomobil üreticileriyle de benzer görüşmelerde bulunuyor.
Daha önce basına yansıyan haberlerde Apple'ın üretim ortaklığı konusunda Kia'ya 3.6 milyar dolar yatırım yapacağı bildirilmişti. Hatta Apple Car'ın 2024'ten itibaren West Point'teki (Georgia) Kia fabrikasında üretilceği ifade edildi.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-05/apple-talks-with-hyundai-kia-on-electric-car-paused-recently Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


test
merak ediyorum ruslarla mı yoksa amerika ile mi anlaştılar. bundan 3 4 ay önce bir fb sayfasında müptezel hindunun biri "biz aya roket gönderiyoruz siz ne gönderiyorsunuz" diye aşağlamaya çalışmıştı hindu. yok usbyi bulmuş hindular da vs türkler ne bulmuşmuş. bu ortadoğu cahilliği sanırım hindistan kaynaklı olduğunu düşündüren olaydır ayrıca. özet şu. ruslar 90larda hindistana roketler üretiyor ve lisanslıyorlar. hindular bu roketlerle uzaya gidiyorlar. yani roketin motoru ve çevre aksanları rus malı. ama hindu artık ülkesinde nasıl beyni yıkanmışsa ganj nehrinde dereye sıçan halkının uzaya roket gönderdiğini düşünüyor olmuş. usb'yi bulan da hindu değil. sadece o geliştirme takımında bir adet hindu var. bizde de bu hindu kafalarından var. öbürü dereye sıçar ama aya roket gönderdiğini sanır diğeri fen lisesi kapatır 2023 de yerli milli roketle aya gideceğini sanır.
Buy Bitcoin
Muhteşem bir balayı için Villa Tatili. İlk defa balayı villası kiralamak için araştırmalara başladık fakat çok sayıda firma ve çok sayıda seçenek olduğu için insanın aklı karışıyor ilk başta. Biz uzun süren araştırmalar sonucunda TÜRSAB belgeli ve zevkimize bütçemize en uygun villayı Villa Eksta'da bulduk, kiralamasını yaptı. Ama villa da konaklama yapıncaya kadar hep tereddütümüz vardı. Fakat gittiğimiz villa gerçekten de fotoğraflarda nasıl görünüyor ise aynıydı. Hiç bir aksilik ve aksaklık ile karşılaşmadık. Ev sahibimiz çok ilgiliydi. Villa Ekstra ve ailesine bu mükemmel balayı tatilini bize yaşattıkları için teşekkür ederiz.