Anlık Bildirim

Apple’ın 2 milyar dolardan fazla bitcoin satın aldığı söyleniyor

Bitcoin'in değer kaybı geçtiğimiz aylara göre gittikçe artarken kripto paralar ile ilgili twitter hesapları, Apple'ın 2 milyar dolardan fazla bitcoin aldığını iddia ediyor.

Apple’ın 2 milyar dolardan fazla bitcoin satın aldığı söyleniyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz şubat ayında Tesla, 1,5 milyar dolarlık Bitcoin alımıyla kripto paranın değerini bir günde %20 arttırmıştı ve fiyatlar 65 bin dolar seviyelerine doğru tırmanmaya başlamıştı. Bugün kripto paralar ile ilgili twitter hesapları, Apple’ın milyarlarca dolar Bitcoin satın aldığını ve yakında bunu açıklayacağını söyledi.

Galaxy Trading hesabı ve ChainLeak’in Ceo’su bu söylentiyi paylaşanlar arasında ve rakamın 2 milyar dolardan fazla olduğunu söylüyorlar. DevOps Mühendisi Alexander Ross ise Apple’ın marka bilincinin yüksek olduğunu ve tartışmalı olan bu yatırımın gerçek olmadığını düşünüyor.

Bitcoin tekrar yükselebilir

Söylentilerin doğruluğu tartışılırken mayıs ayı sonlarında Apple, farklı ödemeler için bir ilanı açmıştı. Temel gereksinim olarak kripto para birimi de dahil olmak üzere alternatif ödeme yöntemlerinde beş yıl deneyim istiyordu. Eğer söylentiler doğru çıkar ve Apple'ın Bitcoin satın aldığı açıklanırsa, Bitcoin tarafında şubat ayına benzer bir yükseliş olacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9634 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), kripto ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim