Anlık Bildirim

Apple TV kullanıcıları Dolby Atmos ses sorunundan şikayetçi

Bazı Apple TV kullanıcıları harici hoparlör kullanırken Dolby Atmos ses sorunu yaşadıklarını söylüyorlar. Apple'ın henüz el atmadığı sorun şu an için geçici çözümlerle ortadan kaldırılabiliyor.

Apple TV kullanıcıları Dolby Atmos ses sorunundan şikayetçi Tam Boyutta Gör

Apple TV sahibi bazı kullanıcılar, set üstü kutuya bağlı harici hoparlörde Dolby Atmos ses sorunu yaşamaktan şikayet ediyor. Apple destek forumlarındaki mesajlara bakılırsa söz konusu sorun 2021'in Eylül ayında başladı.

Kullanıcılar, Dolby Atmos içeriğini dinlerken sesin bazen tamamen kesildiğini ve sessizleştiğini, ekrandaki video ile senkronize olmadığını ya da yer yer kesintiye uğradığını bildiriyor.

Apple TV kullanıcıları Dolby Atmos ses sorunundan şikayetçi Tam Boyutta Gör

Geçici çözüm bulundu

Yaşanan sorun hem Apple'ın kendi uygulamalarını hem de Netflix ve YouTube dahil olmak üzere üçüncü taraf uygulamaları etkiliyor. Bazı kullanıcılar cihaz ayarlarında Dolby Atmos'u devre dışı bırakarak problemi geçici olarak çözdüklerini söylüyorlar.

Konunun bir numaralı muhatabı Apple henüz durum hakkında yorum yapmadı. Şirketin can sıkıcı Dolby Atmos sorununu ilerleyen günlerde yayınlayacağı bir tvOS güncellemesiyle düzeltmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim