Anlık Bildirim

Apple Watch Series 7 eski bir işlemciye sahip: Şirket bundan hiç bahsetmedi

Apple Watch Series 7'nin, geçen yılki Apple Watch Series 6 ile tam olarak aynı işlemciye sahip olduğu ortaya çıktı. Apple lansman etkinliğinde bu konudan bahsetmedi.

Apple Watch Series 7 eski bir işlemciye sahip Tam Boyutta Gör

Apple dün yeni Apple Watch Series 7'yi duyurdu. Söylentilerin aksine saate yeni bir tasarım gelmedi. Birçok kişi iPhone 12 gibi düz kenarlar görmeyi bekliyordu ancak öyle olmadı.

Apple, sunum sırasında Apple Watch Series 7'nin performansı hakkında tek kelime etmedi. Genellikle şirket, yeni cihazlarının daha hızlı veya daha enerji verimliği sunduğunu iddia ediyor ancak bu konu sahnede konuşulmadı. Resmi Apple web sitesinde, Apple Watch Series 7'nin kurulduğu platformdan da hiç bahsedilmiyor.

Çeşitli teoriler ortaya atıldı

Geliştirici Steve Troughton-Smith, Xcode'un (geliştiricilerin Apple cihazları için uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan bir platform) en son sürümüne dayanarak Apple Watch Series 7'nin geçen yılki Apple Watch Series 6 ile aynı işlemciye sahip olduğunu doğruladı.

Hem Apple Watch Series 7 hem de Apple Watch Series 6, kod adı "t8301" olan işlemci üzerinde çalışıyorlar. Belki de şirket, zaten çok güçlü olan işlemciyi iyileştirmeyi gerekli görmedi. Öte yandan çip kıtlığı dolayısıyla saat üretimindeki sorunlar nedeniyle Apple'ın bir acil durum planı izlemeye karar verdiğine dair bir teori de var. Bu nedenle, bu nesilde temel bir değişiklik görmedik.

Bu teori, şirketin diğer cihazların aksine Apple Watch Series 7'nin satışı için belirli tarihler açıklamaması gerçeğiyle destekleniyor. Görünüşe bakılırsa, birkaç yıldan beri ilk kez bir Apple akıllı saat, bulunması zor bir cihaz olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9143 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple watch series 7, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim