Anlık Bildirim

Apple, WWDC etkinliğinde Android cihazları çirkin göstermek için elinden geleni yaptı

Apple dün gerçekleştirdiği WWDC 2021 etkinliğinde, Facetime'a gelen yeni özellikleri tanıtırken, Android cihazları kaba ve çentikli göstermesi dikkat çekti.

Apple, WWDC etkinliğinde Android cihazları çirkin göstermek için elinden geleni yaptı Tam Boyutta Gör

WWDC 2021'deki iOS 15 sunumu sırasında Apple, artık Android dahil olmak üzere platformlar arasında görüntülü arama için kullanılabilen FaceTime hizmetindeki bir güncellemeden bahsetti. Bu işlevin nasıl çalıştığını göstermek için ekrana iPhone ve Android cihaz yansıtan şirketin, işin kurnazlığına kaçtığını söylemek mümkün.

Apple'dan çentik aldatmacası

Apple, farklı platformlarda çalışabilen yeni FaceTime uygulamasını gösterdiği sırada, Android akıllı telefonu son derece garip bir şekilde tasvir etti. Zira ekrana yansıyan cihazda, devasa kalınlıkta çerçeveler ve ön kamera için çok belirgin damla şekilli bir çentik dikkat çekiyordu. Bunun özellikle yapıldığını söylemek ise mümkün. Zira bugün en bütçe dostu Android akıllı telefonlar bile çok daha modern bir tasarıma sahipler.

Apple, WWDC etkinliğinde Android cihazları çirkin göstermek için elinden geleni yaptı Tam Boyutta Gör

Şirketin neden bu yeni işlevi göstermek için ince çerçeveli ve ön kamera için minyatür bir deliğe sahip modern bir Android akıllı telefon seçmediği soru işareti. Apple'ın "kurnazlığı" bununla da sınırlı kalmıyor. Şirketin, aynı ekranda gösterdiği iPhone modelinde ise çentiğin nasıl ustalıkla gizlendiğini görmek mümkün.

iOS 15'in bu sonbaharda piyasaya sürülmesi planlanıyor. Güncelleme alacak cihazların listesisini ise buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10797 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ios 15 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim