Anlık Bildirim

Arcade shooter oyunu Arkfront, bu ay iOS cihazlara geliyor

FTL: Faster Than Light isimli oyundan ilham alınarak yaratılan arcade shooter oyunu Arkfront, App Store üzerinde ön siparişe açıldı. 15 Ocak'ta yayınlanacak.

Arcade shooter oyunu Arkfront, bu ay iOS cihazlara geliyor

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Intensity Faucet Games'in yaptığı FTL: Faster Than Light isimli oyundan esinlenen arcade shoote royunu Arkfront, iOS cihazlara geliyor.

Arkfront'ta 15'ten fazla farklı düşman ve 80'den fazla bölüm bulunuyor. Ayrıca oyunda geçirmek istediğiniz süreye göre farklı oyun modlarına erişim sağlayabileceksiniz. FTL: Faster Than Light'tan ilham alınarak yapılan oyunda önce ekipmanlarınıza özelleştireceksiniz ve uzaya öyle çıkacaksınız. Yani yola çıkmadan önce ekipmanlarınızı doğru seçmeniz ve yolda ona göre harcamanız gerekiyor. 

Ayrıca oyundaki rahat, hızlı ve akıcı kontroller sayesinde yeri geldiğinde aksiyon dolu bir oynanış da sizi bekliyor olacak. Her bölüm sonunda bir galaktik harita göreceksiniz ve yol boyunca rastgele şekilde karşınıza sürprizler çıkabilecek.

Arkfront, 15 Ocak'ta iOS cihazlar için erişime açılacak. Oyunu şu anda App Store üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. Fiyatı ise 27,99 TL.

Arkfront Arkfront Arkfront Arkfront Games $3.99 233,2 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim