Anlık Bildirim

Artık Facebook gruplarına uzman kişiler atanabilecek

Facebook, gruplarına getireceği yeni özellikle beraber, uzman kişiler atanabilecek ve profesyonel oturumlar düzenlenebilecek. Topluluklar, uzmanları kendileri de seçebilecek.

Artık Facebook gruplarına uzman kişiler atanabilecek Tam Boyutta Gör

Facebook’un yeni özelliği sayesinde uzmanlar, soru cevap etkinlikleri oluşturabilecek ve canlı ses odalarını oluşturup yönetebilecek. Bu özellik, yöneticilerin hangi üyelerin grubun konusu hakkında oldukça bilgili olduğunu belirlemesine dayanıyor olacak.

Grup uzmanları, kendileriyle övünebilmelerinin yanı sıra, adlarının yanında yer alacak yüksek statülerinin kanıtı olan süslenmiş  bir rozete sahip olacaklar. Bu rozet, gönderilerde, yorumlarda ve soru cevap etkinliklerinde gözükecek.

Artık Facebook gruplarına uzman kişiler atanabilecek

Grup uzmanları özelliği, neler getirecek ?

Grup uzmanları grup yöneticileri tarafından seçilecek ve uzmanlara mevcut yetkiler, ancak adaylığı kabul ettiklerinde verilecek. Aynı zamanda yöneticiler, grup uzmanı statüsünü iptal edebilecek.

Facebook, şu anda oyun ve fitness alanında bulunan belirli kullanıcılardan uzman olduğu konuları eklemerini isteyerek yöneticilerin bu uzmanları bulmasını kolaylaştırmanın yollarını deniyor. Yeni atanacak olan uzmanlar, ana sayfalarıyla yakın zamanda etkileşime giren takipçileri de gruba katılmaya teşvik edebileceklerinden, bu özellik gruplar için bir büyüme faktörü yaratacak gibi görünüyor.

Artık Facebook gruplarına uzman kişiler atanabilecek Tam Boyutta Gör

Bunlarla birlikte, bir grup güvenilmez bir uzmanı aday gösterirse veya bu grup kasıtlı olarak yanlış bilgi yayınlamakta ise, onları uzman statüsünden çıkarmak yönetilere bağlı olacaktır. Bu nedenle, ‘’uzman’’ rozeti, yöneticilerin güvenini belirtirken, birini gerçek bir uzman olarak varsayamaz. Son olarak Facebook, grup uzmanlarının doğru bilgi sağlamalarını denetleyebilmek için bir takım denetleme araçları getirileceğini ve üçüncü parti yazılımlara dikkat edileceğini söyledi. Üyelerin her zaman grup yöneticilerine içerik sorunlarını bildirebileceğini ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim